Arrangementen

Partycentrum de Toekomst biedt een tal van arrangementen in een luxe omgeving. Wij hebben een groot aanbod in heerlijke buffetten en culinaire gerechten. Wij helpen u graag in het samenstellen van het juiste arrangement. U bent bij ons altijd welkom voor een vrijblijvende afspraak. Uiteraard kunnen we u ook telefonisch informeren, laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Kies voor een High Tea of één van de 5 feestarrangementen die wij samengesteld hebben voor u. Uiteraard kunnen we de arrangementen naar u persoonlijke voorkeur en wensen aanpassen. Neem hiervoor contact met ons op!

High tea
Een verrassend arrangement dat voor u is samengesteld door Partycentrum de Toekomst. Hierbij worden diverse lekkernijen geproefd, u kunt hierbij denken aan het proeven van diverse culinaire gerechten, gebak, bier etc. Afhankelijk van de keuze wordt een programma gecreëerd. Indien u dat wenst kunt u tussen de proeverijen op allerlei manieren vermaakt worden. Dit wordt aan uw persoonlijke voorkeur aangepast.

Prijs
Afhankelijk van product/samenstelling, bijvoorbeeld ijs maken en proeven:
V.a. 20 personen € 28,75 p.p.

U wordt ontvangen met 2x koffie, thee of fris met een gebakje.

Hierna kunnen u en uw gasten de gehele avond vrij drinken (bier, wijn en fris). De drankjes dient u zelf aan de bar af te halen. Bediening en sterke drank is tegen meerprijs mogelijk. Gedurende de avond komen wij twee keer langs met koude hapjes en twee keer met warme hapjes. De gehele avond staat er kaas, worst en nootjes op tafel. Ter afsluiting serveren wij een broodje ham/kaas met garnituur en een lekkere kop koffie of thee.

Duur: 3,5 uur

All-in prijs: € 26,95 p.p. (vanaf 50 volwassenen)

U wordt ontvangen met 2x koffie, thee of fris met een gebakje.

Hierna kunnen u en uw gasten de gehele avond vrij drinken (bier, wijn en fris). De drankjes dient u zelf aan de bar af te halen. Bediening en sterke drank is tegen meerprijs mogelijk. Kleine hap, er wordt een kleine hap geserveerd om de trek te stillen. Ter afsluiting serveren wij en een lekkere kop koffie of thee met bonbon.

Duur: 3,5 uur

All-in prijs: € 34,95 p.p (vanaf 50 volwassenen)

Bij ontvangst wordt u koffie, thee en taartbuffet gepresenteerd. Het 2e kopje koffie zal worden uitgeserveerd.

Hierna kunnen u en uw gasten de gehele avond vrij drinken (bier, wijn en fris). De drankjes dient u zelf aan de bar af te halen. Bediening en sterke drank is tegen meerprijs mogelijk. Er wordt een fantastisch Koud & Warm buffet gepresenteerd. Ter afsluiting serveren wij en een lekkere kop koffie of thee met bonbon

Duur: 4 uur

All-in prijs: € 39,95 p.p. (vanaf 50 volwassenen)

U wordt ontvangen met 2x koffie, thee of fris met een petit-fours.

Hierna kunnen u en uw gasten de gehele avond vrij drinken (bier, wijn en fris). De drankjes dient u zelf aan de bar af te halen. Bediening en sterke drank is tegen meerprijs mogelijk.

Luxe 3-gangenmenu en fruit

Ter afsluiting: Spectaculair IJsbuffet

Duur: 4 uur

All-in prijs: € 44,95 p.p. (vanaf 50 volwassenen)

U wordt ontvangen met 2x koffie, thee of fris met een petit-fours.

Hierna kunnen u en uw gasten de gehele avond vrij drinken (bier, wijn en fris). De drankjes dient u zelf
aan de bar af te halen. Bediening en sterke drank is tegen meerprijs mogelijk.

Luxe 3-gangenmenu en fruit

Ter afsluiting: Spectaculair Dessertbuffet

Duur: 4 uur

All-in prijs: € 49,95 p.p. (vanaf 50 volwassenen)

Naast de arrangementen kunnen we ook diverse themafeesten organiseren. Wij bieden vele leuke, grappige, gezellige en hilarische themafeesten aan. Een avondvullend programma voor al uw vrienden, collega’s en familie. Als u voor een themafeest kiest dan wordt de hele avond gevuld met een mooi programma. De avond bestaat uit verschillende activiteiten, optredens, lekker eten en drinken. Gezelligheid gegarandeerd! Mocht u een andere themafeest willen organiseren dan is dat uiteraard mogelijk, we bespreken graag met u wat uw persoonlijke voorkeuren en wensen zijn.

De verschillende themafeesten zijn hieronder weergegeven.

Deze oer-Hollandse en gezellige show is een topper in ons assortiment. In deze vrolijke, eigentijdse spelshow strijden twee teams onder leiding van hun captains om de felbegeerde prijs. De teams worden aan de tand gevoeld over hun kennis over Holland. U kunt zelf de ster zijn in deze populaire show door deze avond te boeken.

Programma

20.00
U wordt ontvangen met een heerlijk Hollands bakje koffie en slagroomsoesje. De bar is geopend, de gasten kunnen vrij bier, fris of wijn halen. We starten met de show! Er worden verschillende groepen gemaakt die in de loop van de avond aan bod komen om plaats te nemen achter de drukknoppen.

20.30
Het rode en oranje team strijdt tegen elkaar door het beantwoorden van Hollandse vragen, muziekfragmenten en hoger/lager vragen. De muziekfragmenten worden door middel van karaoke door mensen uit het publiek gepresenteerd. Natuurlijk ontbreekt het rad voor het finalespel niet!

21.15
Tussen de verschillende rondes wordt er tijd ingepland om lekker te swingen, bij te praten en een heerlijk koud & Warm buffet Kortom:

Alle ingrediënten voor een oer gezellige avond!

00.00
Einde van de feestavond

€ 65,00 incl. btw (50 – 80 personen)
€ 62,50 incl. btw (100+ personen)

Prijs is inclusief Ik hou van Holland decor & aankleding en quizmaster/entertainer.

Aprés Ski verwijst naar uitgaan, drinken, dansen en feestvieren na het skiën! Het skiën is weggelaten maar de stemming en sfeer is zeer aanwezig, het is supergezellig! Het is een avond lol met je vrienden, collega’s en/of familie. De Apres Ski avond is een populair themafeest voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Programma

20.00
Uw gasten worden aan de deur ontvangen met een welkomstdrankje. De bar is geopend, de gasten kunnen vrij bier, fris of wijn halen.

20.30
Nadat alle gasten binnen zijn, kunnen uw gasten vrijblijvend deel gaan nemen aan de Tiroler spelen. Uiteraard zijn onze entertainers aanwezig om alle gasten laaiend enthousiast te maken! De activiteiten kunnen bestaan uit houtblok zagen, rodeostier rijden, Lederhose hangen, Bierpul schuiven.

21.00
De spelen zullen sluiten zodat iedereen van het keuzebuffet kan genieten. U heeft de keuze uit een Koud & Warm buffet

22.00
Vervolg van de spelen.

23.00
De spelen zijn ten einde, de dansvloer in de skihut gaat open!

00.00
Afsluiting van de avond.

€ 65,00 incl. btw (50 – 80 personen)
€ 62,50 incl. btw (100+ personen)

Prijs inclusief aankleding van de zaal, entertainers, muziekinstallatie & dj.

Deze avond kan op diverse manieren ingevuld worden. Er kan gekozen worden voor een talentenavond of een karaokeavond. Bij de talentenavond wordt gezocht naar het muziektalent van de avond. Er worden diverse rondes gehouden totdat het talent van de avond overblijft. Er kan ook gekozen worden voor een karaokeavond. Hierbij worden de hele avond oude klassiekers live gezongen door de (gezellige) zangers.

Programma

20.00
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. De bar is geopend, de gasten kunnen vrij bier, fris of wijn halen.

20.30
Onder leiding van onze deskundige coaches kunt u uw eigen talent ontdekken. Tijdens de karaokeavond wordt er diverse classics gezongen, geschreeuwd of gemompeld. Tussen de verschillende rondes wordt er tijd ingepland om lekker te swingen, bij te praten en heerlijk een keuzebuffet. U heeft de keuze uit een Koud & Warm buffet.

00.00
Einde Programma

€ 65,00 p.p. incl. btw (50 – 80 personen)
€ 62,50 p.p. incl. btw (100+ personen)

Een heerlijk buffet , Presentator & Entertainer & karaoke installatie

Compleet programma met één of twee live artiesten en een DJ om de avond compleet te maken. Er kan gekozen worden uit diverse (lokale) artiesten. Het programma van de show kunt u hieronder bekijken. Uiteraard passen we het arrangement graag op uw wensen aan.

Het Programma

19.30 Ontvangst met een welkomstcocktail. De DJ draait alvast warm.

20.00 Er wordt een heerlijk Koud & Warm Buffet gepresenteerd.

21.30 De volume knop gaat open en het feest gaat beginnen.

22.00 Een optreden van artiest (30 min)

23.00 (Vervolg) optreden van artiest (2) (30 min)

23.30 Afsluiting door DJ

00.00 Einde Programma

€ 67,50 p.p. incl. btw (50 – 100 personen)

Inclusief drankjes bier, fris en wijn, een heerlijk buffet en spectaculaire optredens

Vanavond voelt u zich de ster van de avond met deze Glitter and Glamourparty. Iedereen wordt in stijl ontvangen met een glas champagne en een heerlijke amuse. Gedurende de avond zal er een walking dinner plaatsvinden. Dit betekend dineren in luxe en geheel op ongedwongen wijze. Wanneer u een themafeest wilt geven met een chique ambiance is de Glitter & Glamour party helemaal wat voor u.

Het programma

19.30 U wordt hoffelijk ontvangen met een glas champagne en een amuse.

19.45 Gehele avond vrij drinken ( bier, fris of wijn).

20.00 Walking diner; Een andere leuke manier van dineren. Niet aan gedekte tafels maar aan mooi aangeklede statafels. In een geheel ongedwongen sfeer dineert u hoofdzakelijk staand en bent u in de gelegenheid om meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel diner.

20.15 Het feest barst los met de Glitter and Glamour-openingsact.

20.45 Onder leiding van een presentator wordt het gezelschap in groepen verdeeld. Iedere groep krijgt een eigen act en wordt uitgedaagd om deze aan het publiek te presenteren.

21.30 It’s showtime: De acts worden gepresenteerd.

23.00 Prijsuitreiking! De sterren van de avond worden bekendgemaakt en de Glitter and Glamour-trofee wordt uitgereikt.

23.15 Verkoelend slot van de avond. De gastheren verzorgen een ludieke ijs-afsluiting.

23.30 Einde Programma

€ 69,50 p.p. incl. btw (vanaf 50 personen)

(inclusief drankjes, de gasten kunnen vrij bier, fris of wijn halen, een heerlijk buffet en de gehele avond live entertainment)

PCdeToekomstArrangementen